Dagens lilla inköp

Okej så har äntligen inhandlat några flaskor av vårt husvin igen. Det finns tyvärr inte att få tag på i Nyköping, går så klart att beställa men men.. nu när jag jobbar i Stockholm kan jag ju bara gå och köpa det på närmsta bolag. Det är självklart en amerikansk Pinot – Buena Vista från Carneros i Kalifornien, nr 6380 på Systembolaget, 199 kr. Denna ska avnjutas i helgen. Älskar att ha ett husvin. Det känns viktigt, som att vinet säger lite om vem jag är. Husvinet är något som kan skifta men det här har varit vårt ett bra tag nu. Mumma på det!

Publicerat av

Maria Nielsen

Jag - vinälskare med sommelierutbildning. Löpning i skogen är min go to som terapi och egentid. Mamma till Harry och gift med Sebastian. Pendlande Office Manager som flyttat från Stockholm till Nyköping, älskar närheten till naturen och friheten i att lämna storstan. Vill göra fler vinresor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s